steunen

NIEUW !! NIEUW !!  NIEUW !!  NIEUW !!  NIEUW !! 


We starten dit jaar met een wijnverkoop. Om onze actie te steunen, kan je nu ook lekkere wijn aankopen die in december (4 en 5 of 18 en 19) geleverd wordt. Je kan ook kiezen om die zelf af te halen. 

 

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1000 km-weekend. Dan gespen we onze fietshelm vast, klikken we onze schoenen in onze pedalen, en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker. Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker! En dat vier dagen lang! Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! Om te kunnen deelnemen, moet elke ploeg €5500 inzamelen. Dit bedrag gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Om het startgeld voor 2 ploegen bij elkaar te krijgen organiseert Help is on the Way verschillende acties.

 

Ons Spaghettifestijn gaan we op zaterdag 13 februari coronaproof organiseren. Intussen kan je ons alvast steunen door voor je online aankopente passeren langs onze trooperpagina. Op die manier steun je Help is on the Way en Kom op tegen Kanker. Online shoppen = via https://trooper.be//helpisontheway passeren. Da’s makkelijk, toch? Wil je onze actie nog steunen, dan kan je ook een gift storten ? Dat kan op het 1000km-rekeningnummer BE14-7331-9999-9983 met als mededeling onze teamcode ‘170-114-046 gift’. Voor giften van meer dan €40 ontvang je een fiscaal attest. Uitzonderlijk is je gift 60% aftrekbaar in 2020.